We zijn terug!

Met meer kennis, meer kracht. Meer wijsheid.

 

Outsourced Fleet Management

Meer dan 15 jaar ervaring, wie kan dat zeggen? adView wel. Bel voor een afspraak. Want wagenparkbeheer anno 2015 vraagt om een gedegen en ervaren benadering. Met juiste technologie, juiste tools en mensen die weten waar ze het over hebben.


adView Automotive is een door de wol geverfde specialist voor wagenparkadvies, autoregelingen, SLA’s, en mobiliteitsoplossingen. Uitvoerend op de werkvloer van de opdrachtgever of outsourced via onze eigen back office en call center.

YOUR AUTOMOTIVE INTELLIGENCE

Staffing

Sinds 1992 leveren wij flexibele oplossingen voor capaciteitsproblemen op de werkvloer binnen automotive. Traditioneel veel ervaring met autoleasing, maar het dealerbedrijf en wagenparkbeheer zijn evenzo bekende terreinen.


Plotselinge uitval van medewerkers leidt binnen een dynamische en hectische branche als de onze snel tot achterstanden en serviceproblemen. Wat weer leidt tot meer telefoonverkeer, meer administratie. Vraag naar de oplossingen van een uur tot een jaar. Dat is onze ondersteunende dienstverlening.

Project Management & Consulting

Het is normaal om te verwachten dat een project binnen de gestelde parameters van tijd en geld opgeleverd wordt.


ICT-project, klant contact center inrichten of een bedrijfsverhuizing? De ervaring is in ruime mate aanwezig. Kort- of langlopend, projectteams van 1 of 35 medewerkers, nationaal of internationaal, adView heeft het allemaal al eens gedaan. Ook een eenmalig advies kan gewoon, bel gerust.